Assumption College School 2024-2025 **SEMESTER SCHEDULE**

REGULAR DAILY SCHEDULE

TIME	PERIOD	DURATION
** 8:45 WARNING BELL**		
8:50 A.M. – 10:15 A.M.	PERIOD I AND ANNOUNCEMENTS	85 MINUTES
10:15 A.M. – 10:25 A.M.	TRAVEL	10 MINUTES
10:25 A.M. – 11:40 A.M.	PERIOD 2	75 MINUTES
II:40 A.M. – II:45 A.M.	TRAVEL	5 MINUTES
GRADE 10		
11:45 A.M. – 12:25 P.M.	GRADES 10 - LUNCH 3	40 MINUTES
12:25 P.M. – 1:40P.M.	GRADE 10 - PERIOD 4/5	75 MINUTES
GRADE 9		
11:45 A.M. – 12:25 P.M.	GRADE 9 – PERIOD 3	40 MINUTES
12:25 P.M. – 1:05P.M.	GRADE 9 – LUNCH 4	40 MINUTES
1:05 P.M. – 1:40 P.M.	GRADE 9 – PERIOD 5	35 MINUTES
GRADES II AND 12		
11:45 A.M. – 1:00 P.M.	GRADES II&I2 - PERIOD 3/4	75 MINUTES
I:00 P.M. – I:40 P.M.	GRADES 1 & 12 - LUNCH 5	40 MINUTES
I:40 P.M. – I:45 P.M.	TRAVEL	5 MINUTES
1:45 P.M. – 3:00 P.M.	PERIOD 6	75 MINUTES